Home

Milan scout place near Nadiža- Podbela

.

Milanov taborni prostor, ki leži na skrajnem zahodu Slovenije v Breginjskem kotu, malo izven vasi Podbela, je že vrsto let priljubljen kotiček tabornikov, skavtov in ostalih ljubiteljev narave.

Vhod na taborni prostorNa voljo sta dva taborna prostora po 10.000 m2 neposredno ob reki Nadiži. Med številnimi gozdovi so združene vse prednosti urejenega okolja in neokrnjene narave, odmaknjene od radovednih pogledov, tolmuni najtoplejše alpske reke pa kar kličejo po kopanju. Na vsakem prostoru je hiška s kuhinjskimi elementi in vodo, med prostoroma so urejene sanitarije, zagotovljen je odvoz smeti. Dostop do parcele je možen tudi z avtobusom ali tovornjakom.
.

Lokacija je idealno izhodišče za plavanje v reki Nadižikolesarjenjepohodništvopadalstvo in zmajarstvokajak in rafting in ogled okoliških znamenitosti, kot so Napoleonov most v Podbelicerkvica sv. Marjete pod Stolomčrna kuhinja na Robidiščihetno–vojna zbirka v Breginju, muzej 1. svetovne vojne v Kobaridu (10 km)slap Kozjak v Kobariduitalijanska kostnica in cerkev sv. Antona v KobaridCastelmonte – Italija (38 km)Landrska jama – Italija (cca. 20 km)

LOKACIJA

.

Milanov taborni prostor, Podbela nn, 5223 Breginj, SLOVENIJA

.

INFO&REZERVACIJE

.

.

FOTOGALERIJA

 .

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements
%d bloggers like this: